Slet din OFAC-konto.
Her kan du slette din OFAC-konto, også uden appen. Du får et bekræftelseslink pr. e-mail; først når du bekræfter, slettes kontoen med det samme og endeligt.
1. Bestil sletningslink
Indtast e-mailadressen til din OFAC-konto. Vi sender dig et link, der er gyldigt i 60 minutter.
2. Bekræft sletning
Hvis du bekræfter nu, slettes din OFAC-konto og dens data på OFAC-serveren med det samme. Det kan ikke fortrydes.
Din OFAC-konto er slettet.
Vi har sendt dig en bekræftelse pr. e-mail. Dataene i appen på din enhed er uændrede.
Hvad sletningen betyder
- Slettes med det sammeKontodata: e-mailadresse, navn og adgangskode-hashalle logins, enheder og åbne koderdine egne delinger (modtagere mister adgangen), adgang til andres kalendere, invitationer, offentlige nøgler og meddelelsersikkerhedskopier, synkroniseringsdata og licenstilknytninger på OFAC-serveren, hvis de findes
- Ikke berørt eller opbevaret i begrænset tidData i appen på din enhed og sikkerhedskopier i din Google Drive-konto – dem administrerer du selven sikkerhedslog med et pseudonymt konto-id og en hashet IP-adresse, som slettes automatisk senest efter 180 dage
Logget ind i appen? Du kan også slette kontoen under Indstillinger → Konti → OFAC-konto.